Over VBZS

Een goed werkend software systeem is het hart van uw organisatie en essentieel voor up-to-date ondernemerschap. Van Beek Zakelijke Software is gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en uitbreiden van maatwerk software applicaties voor tal van gebieden binnen uw bedrijfshuishouding. Hiermee kan worden voorkomen dat uitzonderingen bij het handmatig uitvoeren van taken over het hoofd worden gezien of een structurele fout achteraf hoge kosten met zich meebrengt. Een investering met winst!

Waarom kiezen voor maatwerk?

Er zijn voor de diverse soorten processen standaard softwarepakketten beschikbaar met mogelijkheden tot aanpassing aan uw bedrijf. Soms is het ook mogelijk om deze software met elkaar te verbinden en te laten samenwerken. Dit kan prima voldoen, maar vaak zijn er omwegen nodig om bepaalde zaken precies bij het bedrijf aan te laten sluiten. In die situaties kan het zinvol zijn om maatwerksoftware te gaan gebruiken.

Ook kan het zijn dat u zelf met Excel, FileMaker of andere software een maatwerk-applicatie heeft gemaakt, maar de toegenomen omvang van uw bedrijf ervoor zorgt dat u vastloopt of geen tijd meer heeft voor het onderhouden hiervan. Ook in dat geval is Van Beek Zakelijke Software de juiste partner voor u.

Algemene voorwaarden

Op alle offertes, overeenkomsten en transacties van Van Beek Zakelijke Software zijn de NLDigital Voorwaarden van toepassing.

Download NLDigital Voorwaarden